Maak een statement in je kantoor met neonverlichting

Maak een statement in je kantoor met neonverlichting

Neonverlichting is niet langer alleen voor bars, clubs en restaurants. Het is een groeiende trend in kantoorinrichting en kan een krachtige manier zijn om een statement te maken en de bedrijfscultuur te versterken. In dit artikel zullen we de voordelen van neonverlichting in het kantoor verkennen en enkele tips geven over hoe je deze op een effectieve en stijlvolle manier kunt gebruiken.

Waarom neonverlichting?

Neonverlichting kan een unieke en opvallende toevoeging zijn aan je kantoorruimte. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen overwegen om neonverlichting in je kantoor te gebruiken:

 • Visuele impact: Neonverlichting kan een grote visuele impact hebben. Het kan een saaie ruimte omtoveren tot iets spannends en interessants.
 • Flexibiliteit: Neonverlichting is zeer flexibel. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en vormen, en je kunt zelfs aangepaste ontwerpen maken die je merk of bedrijfscultuur weerspiegelen.
 • Energie-efficiëntie: Moderne neonverlichting is veel energiezuiniger dan traditionele verlichting. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en is ook beter voor het milieu.
  .

Maak een statement in je kantoor met neonverlichting

Hoe neon verlichting effectief te gebruiken

Als je overweegt om neon verlichting in je kantoor te gebruiken, zijn hier enkele tips om het meeste uit deze unieke vorm van verlichting te halen:

 • Gebruik het als een brandpunt: Een opvallende neon lamp kan een geweldig brandpunt zijn voor je kantoor. Het trekt de aandacht en is een gespreksonderwerp voor zowel medewerkers als bezoekers.
 • Wees creatief: Neon verlichting biedt veel mogelijkheden voor creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfslogo, een inspirerende quote of een uniek ontwerp laten maken.
 • Combineer met andere verlichting: Neon verlichting is zeer effectief wanneer het wordt gecombineerd met andere soorten verlichting. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om bepaalde gebieden van het kantoor te accentueren.
  .

Voorbeelden van neonverlichting in kantoren

Er zijn veel bedrijven die neonverlichting op innovatieve en effectieve manieren hebben gebruikt in hun kantoren. Hier zijn een paar voorbeelden:

 • Google: Google staat bekend om zijn creatieve en leuke kantoorruimtes. In hun kantoor in Zurich hebben ze neonverlichting gebruikt om een speelse en energieke sfeer te creëren.
 • Spotify: Spotify heeft in hun kantoren over de hele wereld neonverlichting gebruikt om hun merkidentiteit te versterken en een creatieve omgeving te creëren.
  .

Neon Mood: Creëer een aantrekkelijk ruimte

Maak een statement in je kantoor met neonverlichtingNeonverlichting van Neon Mood is een krachtige manier om een statement te maken in je kantoor. Het kan helpen om een unieke en opvallende omgeving te creëren, de bedrijfscultuur te versterken en zelfs de energiekosten te verlagen. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, neonverlichting is een geweldige aanvulling op je kantoorinrichting.

Voor meer tips en advies over hoe je je bedrijf kunt verbeteren, bezoek Tips Ondernemers.

Deel dit artikel op je Socials